Duurzaamheid

Duurzaamheid

Veel mensen praten erover: duurzaamheid. KVMC zorgt dat er wat gedaan wordt met dit begrip. Dit doen wij door te ontwerpen vanuit een duurzame grondhouding, duurzame technologie toe te passen in onze ontwerpen en door helder te communiceren over kosten en haalbaarheid.

Duurzame grondhouding

Die duurzame grondhouding, wat is dat dan? Voor ons is dat met beide benen op de grond, beseffen dat een toekomst zonder duurzaamheid geen toekomst is. Comfortabele, gezonde en flexibele gebouwen en installaties zijn nodig om de toekomst duurzaam in te vullen.

Vernieuwen en verduurzamen

Daarvoor werken wij samen. Veelal in projecten maar ook daarbuiten (bijvoorbeeld in de Dutch Green Building Council). Om met alle stakeholders in de gebouwde omgeving duurzaamheid verder te ontwikkelen en in de praktijk te brengen. Maar ook nieuwe samenwerkingsvormen en vernieuwing in contract- en projectvormen helpen mee om echt te vernieuwen en te verduurzamen.

Up-to-date

Onze mensen zijn op de hoogte van de meest up-to-date technologieën. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheidslabels en -certificering (o.a. BREEAM). En wij helpen u graag met een ‘Quick Scan’ of uitgebreid onderzoek naar de mogelijkheden om uw gebouwen, installaties en werkwijze te verduurzamen.

Wilt u meer weten over de diensten van KVMC?
Neem dan contact met ons op.