(Aankomend) Engineer E

(Aankomend) Engineer E

 

KVMC is een ingenieursbureau op het gebied voor integraal advies van installatietechniek, bouwfysica, brandveiligheid en duurzaamheid. Daarnaast managen wij de eerder benoemde aspecten en processen op een integrale wijze. KVMC is een bureau dat zich, door een horizontale organisatiestructuur, kenmerkt als een bedrijf met korte communicatielijnen.

Onze missie luidt: ‘’Een integrale werkwijze over de gehele bouwkolom met specialistische installatietechnische en bouwfysische inbreng op het gebied van energie, gezondheid, veiligheid en duurzaamheid’’. Wij zijn onafhankelijk, deskundig, transparant, betrokken en enthousiast.

Ter versterking van ons team zoeken wij een

(Aankomend) Engineer E

die het als een uitdaging ziet in deze omgeving te werken aan mooie, uitdagende projecten en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van KVMC.

Als (aankomend) Engineer E maak je berekeningen en ontwerpen voor de elektrotechnische installaties van uiteenlopende projecten. Je maakt onderdeel uit van een of meerdere projectteams en werkt daarin samen met de collega’s vanuit andere disciplines. Je stemt regelmatig af met de klant in alle fases van het ontwerptraject en ondersteunt de projectmanager in de communicatie over het ontwerp richting klant. Je signaleert knelpunten in lopende projecten bijtijds en stemt deze af met de projectmanager.

Wij zoeken

Een enthousiaste collega met minimaal een afgeronde MBO-opleiding elektrotechniek, eventueel aangevuld met een MIT-E opleiding. Tevens zijn aan deze functie de volgende eisen (wij spreken liever van wensen) van toepassing:

  • je bent pragmatisch ingesteld;
  • je werkt graag in een team, maar gaat ook graag zelfstandig aan de slag;
  • je hebt goede communicatieve vaardigheden (mondeling én schriftelijk);
  • je hebt ervaring met geautomatiseerde (teken-, engineering en berekening) systemen.;
  • je hebt minimaal 2 jaar werkervaring

Voldoe je niet helemaal aan de functie-eisen, maar denk je wel te passen bij ons bedrijf? Dan ben je uiteraard ook welkom om te solliciteren.

Wij bieden

Een uitdagende baan bij een ambitieus ingenieursbureau. Ambitieus in onze groeiplannen, onze aanpak en onze opdrachten. We gaan graag de uitdaging aan om bijzondere vraagstukken op te lossen, in samenwerking met onze opdrachtgevers. Voor jou, als (aankomend) Engineer E de ideale omgeving je kennis te delen en toe te passen en jezelf verder te bekwamen.

Naast een collegiale en inspirerende werksfeer, bieden wij een compleet arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een goed salaris en een pensioenregeling. Tevens wordt je intern op- en begeleid door onze ervaren collega’s, want we zien jou graag groeien. Standplaats is ons prachtige kantoor in Dordrecht. We hebben de voorkeur voor een kandidaat die 40 uur per week beschikbaar is.

Zie jij jezelf in deze functie? Stuur dan een e-mail met motivatie en CV naar i.vanderkooij@kvmc.nl. Graag gaan wij met jou in gesprek over de mogelijkheden binnen ons ingenieursbureau.

 

Visser's poffertjes