Actueel

Actueel

(Aankomend) Engineer E

Ter versterking van ons team zoeken wij een (aankomend) engineer E die het als een uitdaging ziet in deze omgeving te werken aan mooie, uitdagende projecten en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van KVMC.

Actueel

Installatieontwerp Teldersweg Rotterdam-Schiebroek

In Rotterdam-Schiebroek ontwikkelt Accresco Vastgoed een nieuwbouw complex met in totaal 74 huurwoningen alsmede een ondergrondse parkeergarage.

Actueel

Bouw 98 woningen op Driemasterlocatie van start

Bouw 98 woningen op Driemaster locatie van start. Met een energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van 0,25 zijn deze kwalitatief hoogwaardige appartementen niet alleen energie- zuinig, maar ook duurzaam te noemen.

Actueel

Renovatie Unigarant Verzekeringen: van label D naar A

Het gebouw van verzekeraar Unigarant in Hoogeveen, met zo’n 5.000 m2 aan vloeroppervlak, was aan vernieuwing toe. De installaties waren verouderd en er was dringend behoefte aan meer ruimte, comfort en duurzaamheid.

Actueel

Meer daglicht maakt de dag licht

In het Bouwbesluit 2012 worden eisen gesteld aan daglicht- toetreding in verblijfsgebieden en verblijfsruimtes. Middels het 3D-gebouwmodel en de achter- liggende rekenmethodiek conform NEN2057 is er een equivalent daglichtoppervlakte berekend.

Actueel

Raadgevend advies voor de Burgraadt

KVMC is gevraagd om raadgevend integraal advies te geven voor de ontwikkeling van de transformatie van een 9-laags kantoorgebouw te Dordrecht naar appartementen

Actueel

KVMC ondersteunt PK's voor Kids

Op 25 mei 2019 gaat de Ronde Tafel 23 Dordrecht in supergave boten varen met kinderen die langdurig onder behandeling zijn in het Albert Schweitzer ziekenhuis.

Actueel

De Lozerhof te Den Haag

KVMC is gestart aan het installatietechnisch ontwerp van 'De Lozerhof' te Den Haag. Het project omvat circa 110 zorg- en 250 vrijesector woningen, diverse commerciële ruimtes alsmede een ondergrondse parkeergarage.

Actueel

Zorgappartementen van de Ambachtschool te Roosendaal opgeleverd

De 26 luxe zorgappartementen van De Ambachtsschool, ook wel ‘Huize Roosdael’ genoemd, zijn begin februari 2019 opgeleverd. Het betreft het oostelijke deel van de voormalige LTS, het Da Vinci College.

Actueel

Proeftuin Erasmusveld, de duurzame wijk van morgen!

Proeftuin Erasmusveld is in vele opzichten een bijzondere en duurzame wijk. De manier van ontwikkelen, de wijze waarop de woningen gebouwd worden en de integrale aanpak van ingenieursbureau KVMC.

Actueel

KVMC hoofdsponsor Live At Wantij 2019

Na het enorme succes van vorig jaar komt Live at Wantij dit jaar terug met een derde editie. KVMC is wederom een van de trotse hoofdsponsors van Live At Wantij 2019.

Actueel

Fijne feestdagen

In verband met de feestdagen is Ingenieursbureau KVMC van maandag 24 december 2018 t/m dinsdag 1 januari 2019 gesloten. Woensdag 2 januari is het kantoor weer geopend vanaf 08.00 uur.

Actueel

Integrale aanpak resulteert in maximaal resultaat!

In opdracht van Syntrus Achmea, Rijnhart Wonen en Philadelphia heeft Ballast Nedam Bouw & Ontwikkeling West de prijsvraag gewonnen.

Actueel

BREEAM Very good voor nieuw Hoofdkantoor Dow Chemicals

Dow Chemicals bouwt in Terneuzen het nieuwe hoofdkantoor van de Benelux. In 2015 heeft Dow de duurzaamheidsdoelstellingen voor 2025 gepresenteerd. Deze doelstellingen hebben niet enkel invloed op de chemie, maar ook op de omgeving, werknemers en blauwdruk.

Actueel

Post Rotterdam, Installatietechniek op het hoogste niveau

Ingenieursbureau KVMC is al vele jaren betrokken als installatieadviseur bij de ontwikkelplannen van Post Rotterdam. Het huidige plan Post Rotterdam heeft een totale oppervlakte van 60.000 m2, en omvat naast zo’n 300 appartementen in de toren van 150 meter, een hotel van 16.000 m2 en 8.000 m2 aan retail.

Actueel

GPR: van ambitieuze naar realistische doelen!

De vraag naar duurzame gebouwen wordt steeds groter. Niet alleen energiezuinige gebouwen, maar ook gezonde, flexibele en toekomstbestendige gebouwen met gebruik van milieuvriendelijke materialen worden steeds meer gevraagd.

Actueel

Integrale advisering door KVMC

Ruim 20 jaar geleden is ingenieursbureau KVMC gestart als installatieadviseur, de jaren daarna zijn disciplines zoals bouwfysica, brandveiligheid en duurzaamheid toegevoegd aan het dienstenpakket van het ingenieursbureau.

Actueel

Plan voor verplicht energielabel C in 2023

De overheid streeft naar een energie neutrale bebouwde omgeving in 2050. De eerste grote stap zal zijn dat in 2023 alle kantoorgebouwen van ten minste 100m2 of meer voorzien moeten zijn van een energielabel C.

Actueel

Startbouw afvalbrengstation te Papendrecht

Medio 2018 is ingenieursbureau KVMC, samen met de andere projectpartners, gestart met het integrale ontwerp van het nieuw te realiseren afvalbrengstation te Papendrecht.

Actueel

KVMC trotse sponsor van het feest Everybody Famous

Everybody Famous is een geweldig feest voor een prachtig goed doel, georganiseerd door de heren van de Ronde Tafel 23. Door als sponsor op te treden steunt KVMC het goede doel van dit jaar.