Werken bij KVMC

Als medewerker van KVMC ben je betrokken, ontdek je de wereld. Je bent onderdeel van een netwerk van kundige en gekwalificeerde professionals. Onze organisatie is gericht op onze opdrachtgevers, zodat deze direct en adequaat profiteren van onze kennis en ervaring. Je moet ideeën tot leven kunnen brengen, kunnen innoveren en accelereren voor onze opdrachtgevers. KVMC wil hierin vooroplopen en is daarom constant in beweging.

Werken bij KVMC

KVMC biedt veel meer dan de traditionele adviseur. Dat betekent proactief zijn, kansen creëren, signaleren en inspireren, en scoren in de projecten. De werknemers binnen KVMC werken enthousiast en managen de oplossingen die ertoe doen. Oplossingen waarmee we vorm geven aan de toekomst. Waarmee we onze opdrachtgevers een voorsprong geven in de markt.

Carrière

KVMC is een ambitieus bedrijf dat een continue groei en ontwikkeling nastreeft. Daarom zoeken we altijd nieuwe collega’s die net zo ambitieus zijn. Interesse? Bekijk het aanbod aan vacatures. Naast de vacatures die worden beschreven, is het ook altijd mogelijk een open sollicitatie te sturen. En zoek je een stage of afstudeerplaats? KVMC is altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven studenten die op zoek zijn naar een stageplaats of afstudeerplek.

Opleiding en ontwikkeling

Aandacht voor onze medewerkers vinden wij vanzelfsprekend. Zij vormen de belangrijkste schakel met onze opdrachtgevers en andere belangrijke netwerken. Zij bepalen met hun ambities, kennis en kunde ons succes in de markt. Zo levert iedere medewerker zijn of haar bijdrage aan de totale prestatie van de onderneming. Wij ondersteunen onze mensen dan ook persoonlijk door hen een goed loopbaanperspectief te bieden. Zo voorzien wij in opleidingen, cursussen en leergangen om ook op de lange termijn altijd in ontwikkeling te blijven.

Vacatures

Voor de verdere groei en ontwikkeling van KVMC zijn we constant opzoek naar nieuwe ambitieuze collega’s. Naast de vacatures die op deze pagina worden beschreven, is het natuurlijk altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen.

Tevens is KVMC opzoek naar enthousiaste, gedreven studenten die opzoek zijn naar een stageplaats. Zoek jij een stage of afstudeerplaats binnen de techniek, neem dan contact met ons op.

Vacature: Ervaren Adviseur Installatietechniek

Als adviseur werk je zelfstandig projecten uit, speel je adequaat in op behoeften van onze opdrachtgevers, je onderhoudt d contacten en je creëert kansen om de dienstverlening van KVMC succesvol onder de aandacht te brengen.

Lees meer

Vacature: (Aankomend) BIM-Engineer

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste installatietechnische ontwerper met HBO werk-/denkniveau en enkele jaren gerichte ontwerpervaring. Je bent overtuigd van de toegevoegde waarde van BIM en hebt daar, bij voorkeur, al ervaring mee opgedaan.

Lees meer

Vacature: (Aankomend) Engineer W

Als Engineer / Technicus-W werk je aan het ontwerp van werktuigkundige installaties binnen en rondom gebouwen. Je werkt nauw samen met de projectleiders en adviseurs van het ontwerpteam. Tevens overleg je met de BIM-modelleurs en ontwerpers van andere disciplines om het integrale ontwerp de kwaliteit mee te geven waar we voor staan.

Lees meer